Hardware

 

Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten biedt u de volgende hardware aan:

 

Servers

Steeds meer mensen komen opslagruimte tekort en willen hun data vanaf meerdere lokaties kunnen benaderen. Om dit te realiseren is een server de beste, meest veilige en meest uitbreidbare oplossing. Door uw data te centraliseren kunt u met zoveel gebruikers inloggen als u wilt zonder dat dit problemen oplevert.

Klik hier voor verdere informatie

 

Werkstation

Wij verkopen laptops en computers die speciaal ontwikkeld zijn voor zakelijke gebruik. Denk bijvoorbeeld aan de volgende zaken die op alle werkstations van ons van toepassing zijn:
– Laag stroomverbruik
– Geluidsarm
– Solide behuizing
– Betrouwbaar en goede ondersteuning

Klik hier voor verdere informatie

 

Modem, router & switch

Als een modem niet goed functioneert, kan uw hele bedrijfsvoering stagneren of vertraging oplopen. Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten kan in vele gevallen snel schakelen om defecte modem te vervangen of te zorgen voor een betere configuratie.

Klik hier voor verdere informatie

 

Printers

Automatisering is simpel en voordelig, als je het maar op de juiste manier aanpakt. Vandaar dat wij voor de beste printeroplossingen officieel dealer zijn van OKI.

Klik hier voor verdere informatie

 

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.


[contact-form-7 404 "Not Found"]