ICT Diensten

 

Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten biedt u de volgende ICT Diensten aan:

 

Server problemen

Op dit moment functioneert uw server waarschijnlijk naar wens. Wij willen ons best doen om dit zo te houden. Dan is het natuurlijk nodig dat uw server geheel up-to-date blijft. Af en toe is het noodzakelijk dat de laatste veiligheidsupdates geïnstalleerd worden en dat er gecontroleerd wordt zodat uw server niet ontspoort.
Klik hier voor verdere informatie
 

Netwerk installatie / update

Wanneer uw bedrijf meerdere vestigingen heeft en/of medewerkers die vanuit huis werken, dan zorgt een integratie van de data- en telefonienetwerken voor allerlei voordelen.
Zo is het bijvoorbeeld makkelijk om bestanden te delen zoals uw agenda of office documenten, die dan op diverse locaties te gebruiken zijn. Ons team helpt u graag om een netwerk te installeren of aan te passen, zodat uw werknemers op elke gewenste locatie aan de slag kunnen terwijl uw bedrijfsnetwerk beschermd blijft tegen gevaren van buitenaf. U wilt natuurlijk wel dat dit naast veilig en betrouwbaar ook kostenefficiënt is. Om hier inzicht in te krijgen kunt u gebruik maken van onze netwerkcheck.
Klik hier voor verdere informatie
 

SQL server

Als uw bedrijf gebaseerd is op Microsoft SQL Server voor het beheren en leveren van informatie of als u gebruik wilt maken van SQL, dan kunt u vertrouwen op SQL Server Ramp Recovery Experts van Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten. Wij kunnen u helpen om de bescherming en het herstel van de Microsoft SQL server te maximaliseren.
Klik hier voor verdere informatie
 

Microsoft Exchange

Microsoft Exchange Server is de nummer één e-mail en messaging platform in de wereld en is de ruggengraat van de communicatie-infrastructuur voor de meeste organisaties. Exchange, met inbegrip van de Outlook-client, biedt een rijke ervaring voor de eindgebruiker met Unified Communications – inclusief e-mail, voice mail en instant messaging – evenals agenda’s, taakbeheer en contact management.
Klik hier voor verdere informatie
 

IT Security

Wist u dat 70% van de websites momenteel erg kwetsbaar zijn waardoor ze een makkelijk doelwit zijn voor kwaadwillige personen? Zijn uw internetverbinding en netwerk volledig beveiligd waardoor het risico om gehackt te worden beperkt wordt?
Klik hier voor verdere informatie
 

VoIp

VoIP telefonie staat voor Voice over IP: bellen via het internet. Heel simpel eigenlijk: u heeft al een internetverbinding en deze gebruikt u met VoIP ook voor uw telefonie.
Klik hier voor verdere informatie

 

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.
 


[contact-form-7 404 "Not Found"]