Antivirus

ESET NOD32

NOD32 is een antivirusprogramma van het Slowaakse bedrijf ESET. Het programma is beschikbaar voor Microsoft Windows, Linux, FreeBSD, Novell en Mac.
Er zijn kortweg twee producten: ESET NOD32 Antivirus (anti spyware) en ESET Security. Deze producten kunnen op werkstations worden geïnstalleerd en de ESET NOD32 Antivirus is er ook voor file- en mailservers.

ESET File Security

Eset File Security is speciaal ontworpen voor de Microsoft Windows Server. Deze bevat:

Bewezen ESET NOD32®-technologie die voor u werkt. Met Exploit Blocker en Advanced Memory Scanner die u helpen om geavanceerde bedreigingen onschadelijk te maken;

– Voldoet aan de behoeften van een complexe netwerkinfrastructuur. Geoptimaliseerd voor virtuele omgevingen, met Native Clustering ondersteuning en Storage Scan;

– Lage systeembelasting. Biedt complete beveiliging, maar laat meer systeemresources vrij;

– Remote Management. Volledig te beheren via de nieuwe ESET Remote Administrator webconsole.

De ERAC maakt het voor een netwerkbeheerder mogelijk om het antivirusprogramma te monitoren, pushen van installaties en upgrades naar onbeschermde computers op het netwerk en configuratie bestanden vanaf een centrale plek te beheren. Bovendien zorgt een ‘mirror’ (ERAS) ervoor dat updates van een netwerk afgehaald kunnen worden, in plaats van het internet. NOD32 scant naast virussen ook op spyware, malware, worms, trojans en alle andere kwaadaardige codes.

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.