ICT beveiliging

Wij horen dagelijks hoe hackers cruciale bedrijfsinformatie en klantengegevens stelen. Dit gebeurt omdat organisaties simpelweg geen duidelijk overzicht hebben van de zwakke plekken van hun IT en dus ook geen actie kunnen ondernemen om hun bedrijf af te schermen tegen mogelijke aanvallen. Vandaag moet hacken worden beschouwd als een ernstige bedreiging voor elke organisatie die gebruikmaakt van IT.

U moet zich bewust worden van de kwetsbaarheden van uw netwerk en webapplicaties. Als deze onbeveiligd blijven, zet u de deur open naar uw volledige database met gevoelige informatie. Dat kan zware financiële gevolgen hebben en de reputatie van uw dienstverlening op het spel zetten. Een goed en eenvoudig beveiligingsbeleid begint met bewustwording van hetgeen waaraan uw bedrijf wordt blootgesteld om zo de zwakke plekken in kaart te brengen. Vervolgens kunt u actie ondernemen op deze cruciale of minder cruciale gebieden om uw bedrijf te beschermen.

Beveiliging

Met een goede IT security voorkomt u aanvallen van hackers. Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten helpt u om uw IT zo goed mogelijk te beveiligen en u te waarschuwen voor zwakke punten.
Wij kunnen een grondige beoordeling van uw netwerk en webapplicaties doen om zwakke punten te identificeren die een risico kunnen vormen voor uw bedrijfsvoering.

Bij ons heeft u toegang tot rechtstreekse ondersteuning en technisch advies met onze beveiligingsdeskundigen. Dat geeft u de mogelijkheid om de geïdentificeerde kwetsbaarheden te repareren zoals u dat wenst en volgens uw risicomanagementstrategie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op het gebied van IT security en ICT beveiliging.

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.

Direct contact