Microsoft Exchange

Microsoft Exchange Server is het nummer één e-mail en messaging platform in de wereld en is de ruggengraat van de communicatie-infrastructuur voor de meeste organisaties. Exchange, met inbegrip van de Outlook-client, biedt een rijke ervaring voor de eindgebruiker met Unified Communications – inclusief e-mail, voice mail en instant messaging – evenals agenda’s, taakbeheer en contact management.

Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten past haar ruime ervaring en technische expertise toe om effectieve Exchange-gebaseerde communicatie-oplossingen te ontwerpen en te implementeren. Deze oplossingen zorgen ervoor dat uw bedrijf en uw gebruikers uitstekend verbonden blijven.

Full-Function Communications

Er zijn tientallen gereedschappen en aanvullende producten die functionaliteit toe voegen aan de Exchange / Outlook-oplossing, en Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten kan helpen deze te benutten via ons managed services aanbod, waaronder:

Anti-spam
Encryptie
Cloud archiveringsoplossingen

Gezien de verscheidenheid aan vormen die de Microsoft Exchange server installatie kan aannemen is het voor een bedrijf niet eenvoudig om dit zelf op te zetten of te onderhouden. Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten kan door middel van onze technische consultants u helpen om te beoordelen, te plannen en daarna het implementeren van een oplossing die werkt voor uw bedrijf. Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten Microsoft Exchange server-gerelateerde diensten omvatten:

– Upgrades van de vorige versie
– Notes naar Exchange migratie
– On-premise migratie cloud
Cloud on-premise migratie
– Archiveringsoplossingen
– Hoge beschikbaarheid configuraties
E-mail encryptie
– Office Communication Server (OCS)

Storingen

Zijn er problemen of storingen met uw Exchange server of dienen er updates uitgevoerd te worden die u liever zelf niet doet, bel dan Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten 038 – 3336125

Meer informatie over Exchange?

Kijk voor meer informatie op de website van Exchange Consultants.
Klik hier om naar de website te gaan.

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.