Netwerk installatie / update

Wanneer uw bedrijf meerdere vestigingen heeft en/of medewerkers die vanuit huis werken, dan zorgt een integratie van de data- en telefonienetwerken voor allerlei voordelen.

Zo is het bijvoorbeeld makkelijk om bestanden te delen zoals uw agenda of office documenten, die dan op diverse locaties te gebruiken zijn. Ons team helpt u graag met een netwerk aanleggen, installeren of aanpassen, zodat uw werknemers op elke gewenste locatie aan de slag kunnen terwijl uw bedrijfsnetwerk beschermd blijft tegen gevaren van buitenaf. U wilt natuurlijk wel dat dit naast veilig en betrouwbaar ook kostenefficiënt is. Om hier inzicht in te krijgen kunt u gebruik maken van onze netwerkcheck.

NetwerkCheck

Tijdens de NetwerkCheck controleert Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten uw netwerk en computers op knelpunten en wordt gekeken of ze voldoen aan de huidige eisen en of ze optimaal zijn ingesteld voor uw activiteiten. Na afloop krijgt u een overzicht van de bevindingen en een vrijblijvend aanbod voor verbetering.

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.

Direct contact