Office 365


Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten is een Office 365 specialist. Wij analyseren uw wensen en helpen u de juiste keuzes te maken op het gebied van Office 365. Met ons Office 365 specialisme focussen wij niet op technologie maar op functionaliteit en efficiëntie.

Onze medewerkers beoordelen Office 365 op een manier waarop wij denken dat het u helpt om uw infrastructuur te vereenvoudigen, informatie meer toegankelijk te maken en kosten te besparen.

Office 365

Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten heeft uitgebreide ervaring met web oplossingen, traditionele IT oplossingen, IT infrastructuur management en IT beveiliging en is een echte Office 365 specialist. Of u zich nog aan het oriënteren bent, Of al een keuze heeft gemaakt voor Office 365.

WAT IS OFFICE 365?

Microsoft Office 365 is een gebruiksvriendelijk systeem voor online email, samenwerken en documenten. Met Office 365 heeft u altijd en overal toegang tot email en documenten en werkt u gemakkelijk samen met collega’s en partners.

Office 365 bestaat uit verschillende applicatie’s: Office voor apparaten en online, Exchange Online voor email, Sharepoint Online voor samenwerken en documenten, en Skype voor bedrijven voor communicatie en aanwezigheid. Daarnaast zijn er nog mooie extra functies zoals OneDrive, Teams en Planner.

Office voor apparaten en online

Met Office als onderdeel van uw Office 365 licentie heeft u altijd de beschikking over de laatste versie van Office voor PC, Mac, tablet of mobiel. U kunt de laatste versie van Office installeren en gebruiken tot op 5 apparaten.
Ook kunt u de Office Online apps gebruiken vanuit de webbrowser voor het bewerken van documenten die zijn opgeslagen in Office 365

Exchange online

Met Exchange Online hebt u een rotsvast e-mail platform in handen. Toegang tot e-mail, agenda’s en contactpersonen vanaf iedere locatie, via het web, Outlook of de mobiele telefoon. Exchange Online is standaard voorzien van hoogwaardige bescherming tegen virussen en spam.

 • Uitgebreide ondersteuning voor PC’s, Mac’s, iOS en Android apparaten
 • Een standaard opslagruimte van 50 GB per mailbox
 • Exchange Online werkt perfect samen met Outlook zonder aparte plug-ins of connectors
 • Plan eenvoudig vergaderingen door agenda’s naast elkaar weer te geven
 • Werk met e-mail via de uitgebreide en makkelijk te gebruiken web app Outlook Online
 • Uitgebreide bescherming tegen virussen en spam middels topklasse e-mail scanning

SharePoint Online

Met SharePoint Online is het eenvoudig om documenten te raadplegen en te bewaren, en informatie te delen met collega’s en klanten. Ook is het mogelijk gelijktijdig samen te werken aan documenten en informatie gestructureerd op te slaan in bibliotheken en lijsten.

 • Bewaar, bewerk en deel documenten met collega’s
 • Open en bewaar Office documenten rechtstreeks in SharePoint Online
 • Een standaard opslagruimte van 1 TB
 • Beheer projecten, taken, documentatie, contactpersonen en andere gegevens in één plaats
 • Blijf op de hoogte van bedrijfsinformatie en -nieuws
 • Bescherm vertrouwelijke informatie met machtigingen op documentniveau
 • Synchroniseer documenten met OneDrive voor Bedrijven

Skype voor Bedrijven

Eenvoudig en snel communiceren met collega’s, klanten en partners. Met Skype voor Bedrijven is het makkelijk te zien wie er beschikbaar is en een chat of videogesprek te starten.

 • Communiceer met collega’s via chatberichten, videogesprekken en online vergaderingen
 • Geef online presentaties aan klanten en collega’s en maak hierbij gebruik van audio, video, gedeelde schermen en een virtueel whiteboard
 • Nodig externe contactpersonen uit om via een desktop- of webgebaseerde cliënt eenvoudig deel te nemen aan online vergaderingen
 • Bekijk de aanwezigheidsgegevens van collega’s en klik om te communiceren vanuit Microsoft Outlook, Office SharePoint en andere Office-toepassingen
 • Communiceer met externe organisaties die werken met Skype voor Bedrijven door middel van chatberichten, audio en video via federatie

Business apps zoals OneDrive voor Bedrijven, Teams en Planner

OneDrive voor Bedrijven geeft je een persoonlijke opslagruimte van 1TB. Via de Onedrive app voor PC, Mac, iOS en Android apparaten zijn al je bestanden direct inzichtelijk, waar je ook bent. Ook kun je bestanden gemakkelijk synchroniseren voor off-line gebruik.

Met Teams kun je gemakkelijk met teamleden communiceren en informatie uit verschillende bronnen bij elkaar brengen om aan te werken met behulp van Chat, Bestanden, Wiki en verdere apps.

Planner is een app om een planning te maken voor een project of doel met behulp van taken die overzichtelijk worden weergegeven op een planningsbord en kunnen worden toegewezen aan personen

Exchange Consultants Exchange 

Direct contact