Printers

Betrouwbare OKI-printer
Automatisering is simpel en voordelig, als je het maar op de juiste manier aanpakt. Vandaar dat wij voor de beste printeroplossingen officieel dealer zijn van OKI.

Servicepunt van OKI
Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten (VRAD) is een officieel servicepunt van OKI. Dit betekent dat we een groot aanbod printers hebben, klanten uitgebreid kunnen adviseren en op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Ook voor OKI toners kunt u bij ons terecht.
Led-printer

De led-printer is een onderdeel van de OKI printer. Het is een uitkomst voor zowel particulieren als bedrijven. De klant kan kosten besparen. De cartridges gaan lang mee en het apparaat is energiezuinig. Daarnaast ligt de printsnelheid hoog en is de service uitstekend: bij storingen meldt zich de volgende dag gelijk een monteur. Vooral voor bedrijven een uitkomst, zij hebben de printer dagelijks nodig. De voordelen zelf ervaren? Voor bedrijven is het mogelijk om een week lang een Led-printer van OKI te testen.
  
Service staat voorop
OKI laat zien zelf overtuigd te zijn van de kwaliteit: op alle modellen geldt standaard drie jaar garantie. Wij leveren en installeren de printers. Mocht u ergens tegenaan lopen, dan kunnen wij snel met OKI schakelen voor een oplossing. Blijkt dat we de printer moeten opsturen voor reparatie, dan zorgen wij altijd voor een noodexemplaar.

Direct contact