Server Onderhoud / Serverbeheer

Wij houden uw servers schoon, snel, beveiligd, onderhoud uw Server en doen Server beheer. Zonder onderbreking van dienstverlening.

Veel bedrijven maken nog geen gebruik van clouddiensten. In die situaties is de (lokale) server een essentieel bedrijfsonderdeel. Het beheren van uw servers nemen wij volledig voor u over. Wij zorgen voor de juiste updates op momenten dat u er geen last van heeft. Ook zorgen wij ervoor dat onze medewerkers over de juiste kennis en kunde beschikken om niet alleen uw server te beheren, maar ook de rol van de server binnen uw netwerk en uw organisatie beheersen.

Server Onderhoud / Serverbeheer van Rosmalen AutomatiseringsDiensten
Server Onderhoud / Serverbeheer van Rosmalen AutomatiseringsDiensten

Uw data is veilig door uitgebreide back-ups: remote én inpandig

Ongeacht de rol van uw server, domeincontroller, exchange server, remote desktop services en meer, kunnen wij u volledig ondersteunen. Van Rosmalen Automatiseringsdiensten geeft ondersteuning op fysieke en virtuele Windows en Linux servers. Zo ook virtualisatie via verschillende platforms. Vanzelfsprekend is het mogelijk om al uw belangrijke data inpandig en remote in ons datacenter veilig te stellen door middel van back-ups.

Serverbeheer en server monitoring op afstand

Vanuit de Van Rosmalen Automatiseringsdiensten filosofie beheren wij uw servers op afstand. Zodat wij op elk gewenst moment bij uw server kunnen, zonder fysiek op locatie te hoeven zijn, dit bespaart tijd en geld.

Server Problemen

Op dit moment functioneert uw server waarschijnlijk naar wens. Wij willen ons best doen om dit zo te houden. Dan is het natuurlijk nodig dat uw server geheel up-to-date blijft. Af en toe is het noodzakelijk dat de laatste veiligheidsupdates geïnstalleerd worden en dat er gecontroleerd wordt zodat uw server niet ontspoort.

Exchange Office 365 / Computer Reparatie

Direct contact