Werkplekbeheer

Onze werkplekbeheerder houden uw werkplekken schoon, snel, beveiligd en betrouwbaar. Zonder dat u het merkt.

Werkplekken / werkplekbeheerder
Werkplekken / werkplekbeheerder van Rosmalen AutomatiseringsDiensten

Goed onderhoud en beheer van een werkplek draagt bij aan de productiviteit van de werknemer en aan de veiligheid van het netwerk in het algemeen. Denk aan het tijdig uitvoeren van beveiligingsupdates en software updates. Het controleren op virussen en spyware/malware. Zorgen dat een computer of laptop snel blijft en dat het goed functioneert met gekoppelde printers en scanners. Op het werk, thuis of onderweg. Onze specialisten doen dit dagelijks,met geavanceerde tools en voor honderden werkplekken tegelijk. Snel en efficiënt! Speciaal hiervoor hebben wij de van Rosmalen AutomatiseringsDiensten netwerkfiltering.

Vermijd beveiligingsrisico’s door van Rosmalen AutomatiseringsDiensten netwerkfiltering

De meeste storingen op werkplekgebied worden veroorzaakt door de gebruiker, veelal zijn deze storingen vermijdbaar.
van Rosmalen AutomatiseringsDiensten zal ernaar streven uw gebruikers optimaal te ondersteunen om dit soort vermijdbare storingen te minimaliseren. Met de
van Rosmalen Automatiseringsdiensten en ESET is het mogelijk om vele risico’s voor gebruikers en werkplekken te minimaliseren.

computers die steeds uitvallen of nooit goed hebben gewerkt, heeft Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten een oplossing. Met een diagnosekaart testen wij het geheugen, de harde schijf, de processor en het moederbord. Op die manier weten wij al snel waar het probleem zit.

Exchange office 365

Direct contact