Werkstations

Wij verkopen laptops en computers die speciaal ontwikkeld zijn voor zakelijk gebruik. Denk bijvoorbeeld aan de volgende zaken die op alle werkstations van ons van toepassing zijn:
– Laag stroomverbruik
– Geluidsarm
– Solide behuizing
– Betrouwbaar en goede ondersteuning
 
Werkstation voor Autocad
Speciaal voor Autocad gebruikers bieden wij computers aan welke een zeer snelle processor, veel geheugen en een sterke grafische kaart hebben.

Onze systemen zijn door hun uitgekiende combinatie van hardware en software razendsnel met het opstarten van zowel het besturingssysteem als met programma’s. Al onze systemen zijn voorzien van een Gigabit netwerkaansluiting en voldoende USB poorten.
 
Werkstation Solidworks
Voor Solidworks leveren wij een specifiek op CAD CAM software geoptimaliseerd werkstation. Onze Solidworks werkstations ondersteunen Vertex Buffer Objects en hebben geen bandbreedte limitatie. Daarnaast krijgt het systeem een enorme boost door data-storage op het video geheugen (zowel voor triangles als textures). Het werkstation is ook uitermate geschikt voor nagenoeg alle andere CAD CAM-toepassingen die er op dit moment op de markt zijn, zoals Dassault Systemes, Autodesk, RTT, Adobe, Bunkspeed en vele anderen.

Werkstation t.b.v. grafische vormgeving
Voor professioneel grafisch gebruik bieden wij krachtige werkstations aan met een aanzienlijke hoeveelheid processorkracht, standaard 16GB werkgeheugen (uitbreidbaar) en SSD harde schijven voor het besturingsysteem en programma’s.

Het systeem wordt uiteraard zo ingericht dat u Adobe Photoshop, Bridge en Lightroom tegelijkertijd kunt gebruiken zonder enige vertraging in elk van deze programma’s. De videokaart wordt aangepast op uw wensen m.b.t. resolutie en aantal beeldschermen. Ook HDR wordt goed ondersteund.

Garantie
3 jaar garantie standaard op al onze computers.

Direct contact