Sharepoint

SharePoint, een product van Microsoft, is een veelzijdig platform ontworpen om samenwerking, communicatie en informatiemanagement binnen organisaties te verbeteren. SharePoint ondersteunt de creatie van websites, documentbeheer, taakbeheer en teamwerkruimten, allemaal geïntegreerd in de Microsoft 365-suite.

Sharepoint?

Dit centrale platform faciliteert de samenwerking binnen de organisatie door het veilig opslaan, delen en beheren van documenten mogelijk te maken.

Samenwerking

Dit platform bevordert samenwerking door teamleden in staat te stellen om tegelijkertijd aan documenten te werken, wijzigingen in realtime te volgen en versies van documenten te beheren. Deze functies kunnen de productiviteit van teams aanzienlijk verhogen.

Integratie

Dankzij de naadloze integratie met tools zoals Teams, OneDrive en Office-applicaties zoals Word, Excel en PowerPoint in de Microsoft 365-suite, wordt delen en samenwerken aan documenten vereenvoudigd, ongeacht het gebruikte platform.

Schaalbaarheid

“Dit dynamische, aanpasbare platform kan perfect worden afgestemd op de unieke behoeften van uw organisatie. Of u nu een klein bedrijf of een grote onderneming bent, onze oplossing kan opschalen en aanpassen om uw bedrijfsprocessen te automatiseren, gepersonaliseerde werkomgevingen te creëren en aan uw specifieke datamanagementbehoeften te voldoen.

Meer informatie over Sharepoint

Webgebaseerd samenwerkings- en documentbeheersysteem van Microsoft. Het wordt gebruikt voor het opslaan, organiseren, delen en beheren van toegang tot informatie vanaf elk apparaat. Het doel is om de samenwerking binnen een organisatie te verbeteren, de productiviteit te verhogen en bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

Bevordert de samenwerking door het mogelijk te maken om in realtime aan documenten te werken en deze te delen, takenlijsten te creëren en te beheren, en samen te werken aan projecten binnen een centrale, gemakkelijk toegankelijke omgeving. Dankzij de integratie met andere Microsoft 365-applicaties kunnen teamleden communiceren en informatie delen vanaf elke locatie en op elk apparaat.B

Bevat verschillende beveiligingsfuncties om bedrijfsgegevens te beschermen. Dit omvat toegangscontrole met behulp van machtigingen op verschillende niveaus, versiebeheer om onbedoelde wijzigingen of verwijderingen te herstellen, en geavanceerde bedreigingsbescherming om te beschermen tegen malware en andere beveiligingsrisico’s. Bovendien zijn er compliancetools beschikbaar voor organisaties die moeten voldoen aan specifieke regelgevingen of normen.

is zeer aanpasbaar en kan worden afgestemd op de unieke behoeften van elke organisatie. Dit kan het creëren van aangepaste workflows, de ontwikkeling van gepersonaliseerde sites en pagina’s, of het integreren met externe systemen en toepassingen omvatten. Ook kunnen er aanpassingen worden gemaakt om aan specifieke datamanagement- en compliancerequirements te voldoen.

Sharepoint