Over ons

Bij ons borrelt creativiteit over! Verbeelding, innovatie en plezier komen samen bij het leukste en meest creatieve bedrijf van Kampen en omstreken.

Over ons

Van Rosmalen Automatiserings Diensten

Wij zijn uw partner voor op maat gemaakte ICT-oplossingen. We begrijpen uw unieke behoeften en creëren technologie die uw bedrijfsdoelstellingen ondersteunt. Ontdek de waarde van ware ICT-expertise bij Van Rosmalen Automatiserings Diensten 

Creativiteit in ICT

Onze organisatie is een broeinest van creativiteit en innovatie. We omarmen de kunst van het out-of-the-box denken en moedigen ons team aan om grenzen te verleggen en nieuwe mogelijkheden te verkennen. Met een passie voor creatieve probleemoplossing streven we ernaar om unieke en impactvolle resultaten te leveren. 

Bedrijfsgeschiedenis

22 jaar geleden opgericht om de uitvoering van ICT te verbeteren en kostenbeheersing mogelijk te maken. Het begon als een consultancybedrijf en groeide uit tot een leverancier van softwareontwikkeling, systeemintegratie en geavanceerde technologieën zoals cloudoplossingen en cybersecurity. Het bedrijf blijft relevant in het digitale tijdperk en past zich voortdurend aan veranderingen aan om waarde te bieden aan klanten.

Klachtgerichte ICT

Bij ons bent u verzekerd van een klantgerichte benadering in elke stap van onze samenwerking. Wij geloven in het belang van luisteren naar uw behoeften, het begrijpen van uw doelen en het leveren van op maat gemaakte oplossingen die daarop aansluiten. Ons toegewijde team streeft ernaar om uw verwachtingen te overtreffen door uitstekende service te bieden, snelle respons en proactieve communicatie. 

Ons Team

Fabian de Zeeuw

Operationeel Directeur

Gero Heininga

Systeembeheer

( Office 365 )Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten

Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten, gevestigd in Nederland, is niet zomaar een ICT-bedrijf. Wij zijn een team van ervaren, creatieve en oplossingsgerichte professionals die een passie hebben voor het leveren van hoogwaardige ICT-diensten en beveiligingsoplossingen. Ons doel is om onze klanten te helpen succesvol te zijn in een steeds meer gedigitaliseerde wereld.

Wij begrijpen dat technologie veranderlijk is en dat wat voor sommige organisaties werkt, voor andere niet altijd het geval is. Daarom bieden we op maat gemaakte diensten aan die passen bij uw unieke behoeften. Of dat nu betekent dat u naar de cloud migreert, uit de cloud terugkeert of een hybride oplossing kiest – ons team is er om u te ondersteunen en de juiste oplossing te vinden. In sommige gevallen kan de stap terug uit de cloud zelfs aanzienlijke voordelen opleveren, zowel in termen van beveiliging als kosten.Bij Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten draait alles om innovatie, flexibiliteit en een toegewijde service. Wij vinden niet alleen oplossingen; we creëren ze. Met ons aan uw zijde, kunt u erop vertrouwen dat uw ICT-infrastructuur en -beveiliging in de beste handen zijn.

Als uw partner streven wij ernaar om meer te doen dan alleen uw technologiebehoeften te vervullen. Wij streven ernaar om u gemoedsrust te geven, zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet: uw bedrijf leiden.

Bent u klaar om uw technologie naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op met Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Blijf op de hoogte, volg ons op Linkedin!