ICT Abonnementen

Wij bieden essentiële diensten zoals een geavanceerde virus scanner, betrouwbare back-upoplossingen en effectieve systeemmonitoring. Onze flexibele abonnementen zijn speciaal afgestemd op jouw behoeften en budget. Met 24/7 ondersteuning, regelmatige updates en proactief onderhoud zorgen wij voor een probleemloze ICT-ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw bedrijf naar succes begeleiden

VRAD Protect

Virusscanner

VRAD Protect ( Virus Scanner )

De ultieme beveiligingsoplossing en probleemoplosser. We begrijpen de toenemende dreiging van ransomware en encryptieaanvallen, daarom bieden we een geavanceerde beveiliging voor uw systemen. Onze continue 24/7 monitoring zorgt ervoor dat problemen worden gedetecteerd voordat ze zich bij u manifesteren, waardoor u altijd kunt genieten van een veilige werkomgeving.

Met de krachtige monitoring van VRAD Protect houden we uw systemen voortdurend in de gaten. We detecteren en reageren proactief op bedreigingen, zodat uw bedrijf altijd beschermd is. Vertrouw op onze geavanceerde monitoringoplossing voor een veilige en probleemloze IT-omgeving.

Een extra laag die gebruikers beschermt tegen ransomware. Het is ontworpen om processen die lijken op het gedrag van ransomware te detecteren en te blokkeren.

VRAD Protect gebruikt informatie over bedreigingsinformatie op basis van hun wereldwijde aanwezigheid om de nieuwste bedreigingen te prioriteren en effectief te blokkeren.

VRAD Protect beschikt over maatregelen om misvormde of gekaapte applicaties te detecteren en zo te beschermen tegen Fileless Attacks.

VRAD Protect detecteert kwaadaardige communicatie die wordt gebruikt door botnets en identificeert tegelijkertijd de aanstootgevende processen. Elke gedetecteerde kwaadaardige communicatie wordt geblokkeerd.

VRAD Support

Systeembeheerder

VRAD ( Virus Scanner )

Optimale IT-ondersteuning voor uw infrastructuur. Real-time monitoring detecteert problemen met hard- en software, waardoor we proactief kunnen handelen en uw werkprocessen soepel blijven verlopen. Met ons snelle en beveiligde systeem bieden we directe ondersteuning en eenvoudig inzicht in de status van uw openstaande problemen.

Real time monitoring van uw hardware waardoor we problemen proactief behandelen en voorkomen dat u stil komt te liggen.

Remote Support tot 10 minuten zal kosteloos worden uitgevoerd. Wanneer u een vraag of probleem ondervindt kunt u telefonisch contact met ons opnemen voor snelle support.

Controle over de updates op uw apparaat. wanneer een belangrijke update niet goed is uitgevoerd weten wij hier van af en zullen wij dit oplossen zonder dat u er last van heeft.

Een overzichtelijk overzicht over de statussen van al uw openstaande problemen.

Toegang tot onze constant groeienende knowledge base. Hier vindt u artikkelen over veel voorkomende problemen en hoe deze zijn op te lossen.

U ontvangt elke maand een overzicht van de gezondheid en statussen van alle werkstations aanwezig in uw organisatie.

VRAD Recover

Backup

VRAD Recovery ( Backup )

VRAD Recover is noodzakelijk wanneer u uw data wilt back-uppen. Met VRAD Recover maken wij een back-up van uw data in de Cloud zodat er altijd een kopie veilig klaar staan in noodgevallen.
Wij bieden de optie voor het back-uppen van workstations en servers maar ook uw Office 365 omgeving.

Wij controleren dagelijks of uw Back-up succesvol is uitgevoerd. Zodat er altijd een recente kopie veilig in de Cloud staat.

Uw back-up staat volledig in de Cloud opgeslagen. Wat er ook gebeurd u heeft altijd een kopie van uw bestanden veilig staan in de Cloud.

Al onze back-ups staan in de Nederlandse Cloud die voldoet aan alle benodigde veiligheid benodigdheden.

Mist u een bestand of heeft u per ongeluk iets verwijderd? Met VRAD Recover kunnen we eenvoudig bestanden terugzetten ook al gaat het maar om 1 bestand.

Mocht het nodig zijn kunnen wij een kopie van uw complete omgeving terugzetten uit de Cloud. Zodat u zo snel mogelijk weer aan het werk kan.

Interesse?

Heeft u interesse of vragen? Neem gerust contact met ons op!
038-3336125 | info@vrad.nl