Microsoft 365

Als een toonaangevend ICT-bedrijf in Nederland, specialiseren we ons in het aanbieden van op maat gemaakte Office 365 migratiediensten. Met behulp van innovatieve cloud- en beveiligingsoplossingen zetten we onze expertise en klantgerichte benadering in om bedrijven te helpen naadloos over te stappen naar Office 365, bevorderend hun succes in een steeds digitaler wordende wereld.

ABOUT US
Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten

Wij zijn , uw partner voor op maat gemaakte ICT-oplossingen. We begrijpen uw unieke behoeften en creëren technologie die uw bedrijfsdoelstellingen ondersteunt. Ontdek de waarde van ware ICT-expertise bij Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten 

Creativiteit

Bij ons stopt de creativiteit nooit en de focus ligt altijd op het oplossen van jouw specifieke probleem. We zijn snel en efficiënt, omdat we begrijpen dat het succes van jouw project afhangt van tijdige en effectieve oplossingen. Ontdek de mogelijkheden die onze innovatieve benadering van ICT kan bieden.

Klantgericht

Klantgericht. Jouw tevredenheid staat centraal. Open communicatie, aanpassingen op maat en streven naar succes. Ervaar onze hoogwaardige diensten

Company History

22 jaar geleden opgericht om de uitvoering van ICT te verbeteren en kostenbeheersing mogelijk te maken. Het begon als een consultancybedrijf en groeide uit tot een leverancier van softwareontwikkeling, systeemintegratie en geavanceerde technologieën zoals cloudoplossingen en cybersecurity. Het bedrijf blijft relevant in het digitale tijdperk en past zich voortdurend aan veranderingen aan om waarde te bieden aan klanten.

Upgrade met ons van IMAP, Kerio, of Exchange naar Microsoft 365.

Bent u klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Het is tijd om na te denken over een **Office 365 migratie**. Door over te schakelen naar Office 365, kiest u voor verbeterde samenwerking, gestroomlijnde bedrijfsprocessen en verminderde IT-kosten. Het proces kan echter complex zijn, vooral als u een **overzetten van een Exchange server**, een Kerio server of een IMAP server plant. Daarom raden we aan om deze taak toe te vertrouwen aan Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten, de experts op het gebied van Office 365 migratie.

Office 365 biedt een waaier aan op cloud gebaseerde diensten die u helpen om uw bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen. Of het nu gaat om het delen van documenten, e-mails, kalenders of het houden van virtuele vergaderingen, alles wordt naadloos geïntegreerd op één platform.

Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten beschikt over uitgebreide ervaring met het migreren van allerlei servers naar Office 365, waaronder Exchange, Kerio en IMAP. Ons team is opgeleid om elk project aan te pakken, groot of klein, en heeft een indrukwekkende staat van dienst in het succesvol afronden van migraties.

Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten beschikt over uitgebreide ervaring met het migreren van allerlei servers naar Office 365, waaronder Exchange, Kerio en IMAP. Ons team is opgeleid om elk project aan te pakken, groot of klein, en heeft een indrukwekkende staat van dienst in het succesvol afronden van migraties.

Het overzetten van een server, of het nu een Exchange, Kerio of IMAP server is, naar Office 365 kan een flinke uitdaging zijn. Elke server heeft zijn unieke eigenschappen en vereist een specifieke aanpak. Bij Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten, hebben we ervaring met dit soort complexe projecten. We zorgen voor een naadloze migratie, minimaliseren downtime en zorgen ervoor dat er geen gegevens verloren gaan tijdens het proces.

( Office 365 )Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten