Exchange Online

Een krachtige cloudgebaseerde e-mailservice van Microsoft, waarmee gebruikers naadloos hun e-mail, agenda en contacten kunnen beheren. Bedrijven genieten van veilige communicatie, samenwerking en mobiele toegankelijkheid. Vergroot de productiviteit en efficiëntie van uw organisatie met Exchange Online van Microsoft.

Waarom Exchange Online?

Exchange, een belangrijke component van Microsoft 365, biedt bedrijven e-mailhosting, agenda’s, taakbeheer, adreslijsten, toegang tot webmail via Outlook op het web, geïntegreerde beveiliging, en mogelijkheden voor gegevensverliespreventie, allemaal via een cloudgebaseerde service die compatibel is met Outlook-clients op verschillende apparaten.

Betrouwbaarheid

Exchange biedt een hoog niveau van betrouwbaarheid en beschikbaarheid van e-maildiensten. Microsoft zorgt voor de infrastructuur, beveiliging en continue monitoring, waardoor bedrijven kunnen vertrouwen op een stabiele en altijd beschikbare e-mailservice.

Veiligheid

Exchange biedt geavanceerde beveiligingsmaatregelen om bedrijfsgegevens te beschermen. Dit omvat onder andere encryptie van gegevens tijdens verzending, geavanceerde anti-malware en anti-spam filters, en mogelijkheden voor naleving van regelgeving, zoals data loss prevention (DLP) en eDiscovery.

Schaalbaarheid

Omdat het een cloudservice is, kan Exchange Online eenvoudig worden geschaald om aan de behoeften van uw organisatie te voldoen. Er zijn geen kosten voor upfront serverapparatuur of het onderhoud daarvan, wat kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen.

Meer Informatie over Exchange Online.

Exchange is een gehoste e-mailoplossing van Microsoft als onderdeel van hun Microsoft 365 (voorheen Office 365) pakket. Het biedt organisaties met e-mail, agenda, contactpersonen en takenfunctionaliteit, en kan worden geïntegreerd met andere Microsoft-producten.

Exchange heeft verschillende ingebouwde beveiligingsmaatregelen, zoals gegevensversleuteling zowel in rust als tijdens verzending, bedreigingsbeheer om gebruikers te beschermen tegen kwaadaardige links en bijlagen, en gegevensverliespreventie (DLP) om gevoelige informatie veilig te houden. Microsoft heeft ook strikte beleidsregels voor fysieke toegang tot hun datacenters.

Ja, Exchange Online is volledig compatibel met de Outlook-client, zowel op desktop- als mobiele apparaten. Daarnaast kunnen gebruikers ook toegang krijgen tot hun e-mail, contacten en agenda via Outlook op het web (voorheen bekend als Outlook Web App of OWA).

Exchange Online is zeer schaalbaar. Het biedt meerdere abonnementsopties die variëren in termen van mailboxomvang en functies om aan de behoeften van zowel kleine als grote organisaties te voldoen. Bedrijven kunnen gemakkelijk meer gebruikers toevoegen of verwijderen naarmate hun behoeften veranderen.

Toggle ContenMicrosoft heeft meerdere gegevenscentra over de hele wereld om de redundantie en beschikbaarheid van de Exchange Online-service te garanderen. In het geval van een storing, wordt het verkeer over het algemeen omgeleid naar een functionerend datacenter. Microsoft biedt ook een service level agreement (SLA) die financiële compensatie biedt als de service niet voldoet aan de beloofde uptime.t

Exchange Online is een product van Microsoft

Microsoft, een wereldwijd technologiebedrijf, staat bekend om zijn innovatieve oplossingen en betrouwbare producten. Een van de bekendste en meest gebruikte producten van Microsoft is Office 365.

Als trotse Microsoft-partner werken wij nauw samen met Microsoft om u de beste oplossingen en diensten te bieden.