ICT

Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten is een ICT bedrijf met een duidelijk visie op ICT. Voor ons staat persoonlijk contact voorop, alleen door elkaar te kennen kunnen wij een oplossing aandragen die past bij de werkwijze van onze klanten. Door onze ruime ervaring in diverse branches hebben wij ook veel praktijkervaring die we kunnen combineren met de wensen en verwachtingen van onze klanten.
Naast persoonlijke aandacht vinden wij dat een goede kantoorautomatisering sterk wordt bepaald door:

Snelle service

Persoonlijke aandacht en kwaliteit bewijzen zich binnen IT alleen in combinatie met snelheid. Niet alleen de markt verandert nog steeds hard, ook op het praktisch vlak telt snelheid: wie meldt er  een probleem en wacht geduldig af tot er een oplossing wordt aangedragen? Wij streven ernaar tijdens kantooruren elke vraag zo spoedig mogelijk te behandelen. Wat spoed heeft doen wij zelfs zoveel mogelijk direct. Buiten kantooruren zijn er diverse opties, de meest behulpzame: onze mobiele telefoonnummers, daardoor zijn wij ook buiten kantooruren te bereiken.

Bewaking van uw omgeving

Proactief beheer in combinatie met geautomatiseerde monitoring. Wij zijn zeer actief bezig met de ‘gezondheid’ van uw IT-omgeving. Vroegtijdig rollen wij preventief updates uit. Met onze geautomatiseerde monitoring voorkomen wij volle hardeschijven, maar bovenal zorgt het voor een snelle reactietijd als er een systeem onbereikbaar is geworden.

Standaard hard- en software van hoge kwaliteit

Standaarden maken het gemakkelijk om een bewezen concept tot uitvoer te brengen. Een beproeft concept volstaat niet, ook kwaliteit telt. Om dit extra te verstevigen kiezen wij altijd voor hardware met een goede (fabrieks)garantie. Het liefst zodanig dat de kostbare tijd van onze klant en onszelf niet verloren gaat aan garantieprocedures en lange wachttijden op herstel.
Nieuwsgierig naar wat onze ICT Visie van ons ICT bedrijf voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bekijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een snelle en vakkundige oplossing. Bel dan naar: 038-3336125

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat Van Rosmalen AutomatiseringsDiensten voor u kan betekenen? Vul dan hieronder ons contactformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.

Direct contact